Mara Reynders
Telefoon: 0485 32 55 14
mara@voedselvoordeziel.be

Mara is Bachelor in de Psychologie (Open Universiteit) en rondt momenteel haar Master Klinische Psychologie af. Eerder behaalde ze een graduaat Orthopedagogie (CVO-SSH, 2010). Mara is jarenlang als vrijwilliger en lid van de raad van bestuur actief geweest bij AN-BN vzw, waar ze o.a. ervaring heeft opgedaan met individuele en groepsgesprekken.  Ook werkte ze als sociotherapeut op verscheidene psychiatrische afdelingen (afdeling psychosezorg UPC KU Leuven, afdeling angst- en stemmingsstoornissen ouderen PZ Duffel en afdeling algemene psychiatrie UPC Sint-Kamillus Bierbeek).

Haar ervaringsprofessionaliteit is gegroeid vanuit een passie om haar eigen ervaringen met eetstoornissen en haar professionele deskundigheid te combineren. Dit heeft vorm gekregen in een groepsaanbod voor zowel personen met een eetstoornis als voor naasten, dat zij samen met Els begeleidt. Daarnaast kan u bij Mara ook terecht voor individuele gesprekken. Meer informatie over dit aanbod kan u hier vinden.

Els Verheyen
Erkenningsnummer BFP: 812108042
els@voedselvoordeziel.be

Els is afgestudeerd als maatschappelijk assistent (2002, UCLL) en klinisch psycholoog (2007, KU Leuven). Zij volgde vervolgens de opleiding Counseling in Existentieel Welzijn (2013, KU Leuven) en volgt momenteel de opleiding tot cliëntgericht psychotherapeut (KU Leuven, 2017-2021).

Els werkt als coördinator bij de vrijwilligersorganisatie AN-BN vzw, waar zij ervaring opdeed in het werken met personen met een eetstoornis en naasten. Verder begeleidt zij eenmaal per jaar een Groeicursus voor personen met een complexe band met eten (via Saltare vzw). In 2015 publiceerde zij samen met Staf Henderickx het boek ‘Help! Mijn kind heeft een eetstoornis‘.

Els begeleidt mensen vanuit een cliëntgerichte benadering en zoekt graag samen naar verbinding, ervaringsgerichte uitdagingen en bezielende activiteiten (wat geeft jou energie, wat doet jou groeien). Samen met Mara geeft zij vorm aan een groepsaanbod voor zowel personen met een eetstoornis, als voor naasten. Ook bij Els kan u terecht voor individuele begeleiding. Meer informatie over dit aanbod kan u hier vinden.