Gratis infosessie ‘Meer Voedsel voor de Ziel’

Voedsel voor de ziel

Wil je graag weten wat Voedsel voor de Ziel eigenlijk doet voor mensen met een eetstoornis en hun naasten?

Wat onze visie is op eetstoornissen en hoe ervan te herstellen? En wat onze manier van werken dan precies is, en hoe die verschilt van en gelijkt op andere vormen van psychotherapie?

Op die laatste vraag kunnen we alvast antwoorden. We werken vanuit een cliëntgerichte therapievisie, met aandacht voor wat mensen beroert en beweegt, voor wat hen blokkeert en energie geeft. We zetten daarbij onze eigen ervaringsdeskundigheid in om anderen te ondersteunen. Niet als iets bijkomstig, maar net als een troef. Voor ons is kwetsbaarheid ook kracht.

Door authentiek in je kwetsbaarheid te durven staan kan je contact maken op existentieel niveau. We raken mensen omdat we zelf ten diepste mens zijn. We hebben zelf een eetstoornis overwonnen en we hebben geleerd onze eigen unieke persoonlijke handleiding te schrijven. We willen vanuit deze ervaringen en de kennis die we opbouwden door jaren te werken met personen met eetstoornissen samen met jou op weg gaan, om toe te werken naar herstel.

Deze infosessie staat open voor iedereen die meer wil weten over onze manier van werken, onze visie op eetstoornissen en verwante problemen (zoals depressie, angst, identiteitsproblemen, trauma, enz.) en wat onze visie is op herstel.

Mara Reynders en Els Verheyen werken sinds januari 2017 samen in de praktijk Voedsel voor de Ziel. Ze ontvangen je graag in de Blijde Inkomststraat 113 te Leuven voor deze eerste gratis kennismaking.

Indien je interesse hebt stuur dan een mailtje naar info@voedselvoordeziel.be, dan weten wij dat we jou kunnen verwachten.

Facebook-evenement: https://www.facebook.com/events/285809198598189/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *